Een erg mooi kunst museum in Doetinchem

Mijn oma is een erg grote liefhebster van kunst. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan een museum dat mooie kunst tentoonstelt bij ons in de buurt. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten. 

Erg veel informatie te vinden op de website 

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum. Dit museum stelt onder andere erg mooie glaskunstwerken tentoon. Dit sprak mijn oma erg aan waardoor we besloten om verder een kijkje te nemen op de website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen. 

Het prosecco arrangement met een luxe lunch 

Het kunstmuseum biedt een aantal verschillende arrangementen aan. Nadat we deze arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan met een luxe lunch. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad. De lunch was ook erg lekker en de kunstwerken die er tentoon worden gesteld zijn zeer mooi. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over het Lalique museum in Doetinchem.