Je gsm repareren in Delft bij Telgefixt

Mijn opa had zijn gsm laten vallen waardoor deze niet meer aanging. Het leek ons daarom een goed idee om samen op het internet op zoek te gaan naar gsm repareren Delft om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden die de gsm van mijn opa kon maken.

Geen verborgen kosten bij Telgefixt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar gsm repareren Delft kregen we erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt.. Er staat op de website onder andere vermeld dat het bedrijf geen verborgen kosten zal hebben tijdens de reparaties. Dit sprak ons en die onder andere erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om de gsm van mijn opa te laten maken.

Zeer vriendelijk geholpen door een van de skud ngie monteurs

We werden door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk en snel geholpen. De gsm van mijn opa werd erg snel en voor een voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we ook allebei erg tevreden over Telgefixt.